yatak odasi ceyizi 1

Yatak Odası Çeyizinizde Görmek İsteyeceğiniz Nevresim Takımları

yatak odasi ceyizi 1

Kaliteli bir uykunun olmazsa olmazlarından biri yumuşak dokulu nevresim takımlarıdır. Evlilik hazırlıkları sırasında yatak odalarınız için ne tür nevresim takımları almanız gerektiğine karar veremiyorsanız Karaca ürünlerine göz atabilirsiniz. Her zevke uygun renk ve desenlerle süslenen nevresim takımları yatak odalarınızın havasını değiştirmeye adaydır.

Nevresim Takımı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Nevresim takımı seçerken göz önünde tutmanız gereken ilk nokta doğru ölçülerdeki ürünleri almaktır. Yastık ve yorganınıza büyük gelen kılıflarla rahat etmeniz mümkün olmayacaktır. Hava geçirgenliği yüksek nevresim takımlarını tercih etmeniz de yararınıza olacaktır. Terleten ve uyku kalitenizi düşüren ürünler yerine pamuklu kumaşlardan yapılan yumuşak dokulu modellerle daha rahat hissedebilirsiniz. Renk ve desen tercihini de odanızın genel havasına ve dekorasyonunuza uygun olarak yapabilirsiniz. Çift taraflı kullanım imkanı sunan nevresim setleri de avantaj sağlayabilir. Karaca Home basic petrol antrasit çift taraflı nevresim takımı farklı renklerdeki iki ürünü bir arada kullanmanıza olanak tanır.

yatak odasi ceyizi 5 1024x576 1

Nevresim Takımı Ölçüleri Nelerdir?

Nevresim setleri her türlü yatak ölçüsüne uygun olarak üretilir. Tek kişilik modellerin nevresimi 160×220 cm çarşafı 180×240 cm, yastık kılıfı ise 50×70 cm olarak üretilir. Tek kişilik nevresim takımı paketlerinde 1 adet yastık kılıfı bulunurken çift kişilik olanlarda 2 adet bulunur. Çift kişilik nevresim takımları 200×220 cm ölçülerinde karşınıza çıkar. Çarşaf ölçüsü 240×260 cm iken yastık kılıfları da tek kişilik modellerde olduğu gibi 50×70 cm boyutlarındadır.

Nevresim Takımları Nasıl Yıkanmalı?

Zevkinize uygun nevresim modelleri aldınız ve nasıl yıkamanız gerektiği konusunda bilgi edinmek istiyor olabilirsiniz. Nevresim takımlarını yaz aylarında haftada en az 2 kez yıkamanız gerekir. Kış aylarında ise bu süreyi haftada bire düşürebilirsiniz. Nevresimlerinizi çamaşır makinesinin pamuklu programında 40 derecelik sıcaklıkta yıkamanız yeterlidir. Renklerinin solmaması ve deforme olmamaları için çok yüksek sıcaklıkta uzun süre yıkamamaya özen gösterebilirsiniz. Karaca Home Clarinda hardal çift kişilik nevresim takımı çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir. Kurutma ve kuru temizleme yapmaya uygun olan bu takım yatak odalarınıza renk katar.

Hangi Nevresim Takımını Tercih Etmeliyim?

İyi bir uyku süreci geçirdiğinizde kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Kaliteli bir uyku için uygun ortamı yaratabilmek oldukça önemlidir. Düzenli ve az eşyanın bulunduğu bir yatak odası ile yumuşak dokulu nevresim takımlarıyla aradığınız konforu kolayca sağlayabilirsiniz. Mikrofiber, pamuklu, bambu ya da saten kumaşlardan yapılan nevresim takımlarını tercih edebilirsiniz. Yatak odanızın dekorasyonu ile uyumlu renk ve desenlerdeki ürünlerle huzurlu bir ortam yaratmanız mümkündür.

yatak odasi ceyizi 4 1 1024x576 1

Mevsime Göre Nevresim Takımları

Yatak odalarının havasını baştan sona değiştiren nevresim takımları mevsim koşullarına uygun kumaş türleriyle üretilir. Kışın sıcacık bir yatakta uyumanızı, yazın ise serin kalmanızı sağlayan nevresim takımlarından almak isteyebilirsiniz. Kalın dokulu kumaşlardan yapılan ürünler kış mevsimi için oldukça idealdir. Renk seçimini de kış mevsiminin özelliklerine göre yapabilirsiniz. Açık renk tonlarından oluşan ince dokulu nevresim takımları da yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasındadır. Pamuklu ve saten ürünler her mevsim koşulları için uygundur. %100 pamuktan yapılan Karaca Home Back To Basic pudra çift kişilik nevresim takımını her mevsim keyifle kullanabilirsiniz.

yatak odasi ceyizi 3 1024x576 1

Karaca Nevresim Takımları

Karaca nevresim takımı modelleri bakımından oldukça geniş bir koleksiyona sahiptir. Çift kişilik ve tek kişilik nevresim takımları her zevke uygun renk ve desen seçenekleri ile karşınıza çıkar. %100 pamuklu, pamuk-saten, pamuk-polyester, bambu gibi malzemelerle üretilen nevresim takımları ile yatak odalarınıza şık bir hava katabilirsiniz. Çeyiz alışverişi listelerinin en üst sıralarına tek ve çift kişilik Karaca nevresim takımlarını ekleyebilirsiniz. Karaca Home Neos Mavi Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı göz alıcı rengi ve desenleriyle çeyiziniz için iyi bir seçim olabilir. Açık renk tonlarındaki Karaca Home Ruan Kiremit Flanel Çift Kişilik Complete takım da bir alternatif olarak aklınızda bulunabilir. Uzun ömürlü, yumuşak dokulu ve göz alıcı Karaca nevresim takımlarını keyifle kullanabilirsiniz.