karaca blog 3 1

Sevgililer Günü’nde Romantik Bir Sevgililer Günü Sofrası Hazırlayın!

Biliyorsunuz, en unutulmaz dakikaların ve en değerli paylaşımların yaşandığı yerlerden biridir sofralar… Bir sofrada evlilik teklifi alabilirsiniz; sevdiklerinize mutlu bir haber verebilir, en güzel hayallerinizi yüzünüzde gülücüklerle onlara anlatabilirsiniz.  Yani bu güzel anıların birikmesinde çok payı vardır sofraların.

İşte bu yüzden de Sevgililer Günü’nde de hazırladığınız bu sofra unutulmaz olmalı. Sizce de öyle değil mi? Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiye aşk dolu bir sofra hazırlayıp onun gözlerindeki mutluluğu eminiz siz de görmek istersiniz. Özenle hazırladığınız, her detayını ince ince düşündüğünüz Sevgililer Günü sofrası, aşkınızın da eşsiz bir ifadesi olabilir.

Aşkın vazgeçilmez rengi kırmızının büyüleyici güzelliğini sofranıza taşımaya hazır mısınız? Öyleyse size vereceğimiz tavsiyelere dikkat edin. Sevgililer Günü sizin için unutulmaz bir gün olsun!

Sevgiler Günü Sofrası Kırmızıyla Bütünleşiyor

karaca blog 3 1

Aşkınızı en iyi hangi renk ifade eder diye düşündük. Ama çok fazla düşünmeye gerek yok. Sevgililer Günü sofrası için tabii ki kırmızı rengini seçtik. Çünkü bu özel sofra her şeyiyle aşkı yansıtsın istedik. Kırmızıdan daha güçlü bir renk var mı ki aşkı tanımlayabilecek?

Şimdi gelelim işin en eğlenceli tarafına. Size vereceğimiz tavsiyeleri uygularken büyük bir keyif alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Öncelikle, sofranızı daha iyi gösterebilmesi için sade beyaz bir masa örtüsü tercih edin. Sıra geldi şamdanlara! Sofraya ışıltı katacak Karaca Ceramony Taşlı Şamdanı masanın her iki ucuna yerleştirin. Daha önceden çiçekçiden almış olduğunuz kırmızı gülleri, sofranızın ortasına şamdanların üzerlerini kaplayacak şekilde serpiştirin. Şimdi havada aşk kokusu var!

Sevgililer Günü sofrası için önemli bir konu da servis takımları tabii ki! Böylesine aşk dolu bir sofranın en güzel yansımasını üstlenecek olan servis takımlarını da özenle seçmek gerekiyor. Tarih öncesi zamanlarda güzelliğini Ege Denizi’nden alan Helen ile çöllerin prensinin düğününü süsleyen Şam güllerinden ilham alınan, beyazın ihtişamını aşkla sofralara taşıyan Karaca Fine Pearl Helen Sevgililer Günü’nde sevginin eşsiz gücünü hissetmenizi sağlayacak.

Tabii bir de servislerinizi Karaca Helen Bardak Seti ile tamamlarsanız, saraylara lâyık bir sofraya merhaba demeye hazır olun! Evet şimdiden gözleriniz kamaşıyor değil mi? Sofranın iki ucuna yerleştirdiğiniz servis takımlarınız ve şık bardaklarınız bu özel gece için geri sayıma başladı bile!

Ayrıntılara Dikkat Etmeyi Unutmayın!

Kalitesiyle ve zarifliğiyle dikkat çeken ve servis takımlarıyla uyum içinde olan Karaca Halley Çatal Bıçak Takımı ile de Sevgililer Günü sofrasına daha da anlam kazandırın. Ama çatal bıçakları yerleştirirken dikkat edin! Çatalları tabağın soluna bıçakları ise sağına koyun. Bir de çatal bıçakları kullanım sırasına göre dıştan içe doğru dizin! Aynı zamanda su bardaklarını ve kadehlerinizi tabağınız sağ üst kısmına yerleştirin. Unutmayın bu, Sevgililer Günü’ne ne kadar özen gösterdiğinizin de bir göstergesi olacak!

Bu özel sofrada çileklere de bir yer açmak isterseniz eğer Karaca Ayaklı Servislerinden birini tercih edebilirsiniz. Çikolataya bandırdığınız çilekleriniz size lezzet verirken sofraya da bir güzellik katacak.

Bir de unutmadan söyleyelim! Tüm bu hazırlıkları yaptıktan sonra Sevgililer Günü sofrasına eşlik edecek ve aşkınızı yansıtacak güzel bir şarkı açarsanız süper olur! Aşk dolu paylaşımlarınız hep sizinle olsun…