8697918870355 10 1

Kek Kalıpları ile Yapabileceğiniz Birbirinden Farklı Şekiller

kekkalibi1

Akşam televizyon karşısında atıştırmak için, sabah kahvaltılarında ya da 5 çayında ağzınızı tatlandıracak kekler pişirmek ister misiniz? Bulut gibi kabaran, yumuşak ve lezzetli bir kek pişirebilmek için ihtiyacınız olan en önemli gereçler kek kalıbıdır. Kek Kalıpları İle Farklı Şekiller yapmak Karaca kek kalıpları ile çok kolay!

Sofistike Kekler İçin Emsan Girift Golden Pink Döküm Kek Kalıbı

Kek kalıbı çeşitleri biçim ve malzeme yapısı bakımından oldukça çeşitlidir. Emsan Girift Golden Pink 25 cm döküm kek kalıbı yanmaz yapışmaz özelliği ile dikkat çeker. Akıllarda yer edecek aynı zamanda göze de hitap edecek bir kek pişirmek istediğinizde bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Darbe aldığında yamulmayan, sağlam yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı verir.

Aynı Anda 4 Farklı Kek Pişirmek İster misiniz?

Farklı şekillerden oluşan 4 bölmesi bulunan Emsan Griss One&Four Gold kek kalıbı çay saatlerinizi şölene dönüştürüyor. Bu dörtlü kek kalıbı seti ile değişik tatlara sahip kekleri tek seferde pişirebilirsiniz. Mini boyutlu bu kekleri lezzetli soslarla süsleyerek hem göze hem de damaklara hitap edebilirsiniz.

kek2 1024x1024 1

Emsan Lavin Gold Large Baton Döküm Kek Kalıbı ile Fark Yaratın

Baton kek pişirmek istiyor ama klasik dikdörtgen kalıplardan hoşlanmıyor musunuz? Öyleyse, Emsan Lavin Gold Large baton kek kalıbı almanın zamanı gelmiş demektir. Klasik dikdörtgen baton kalıplardan farkı yuvarlatılmış kenarları, dilimli görünümü ve geniş hacmidir. Yapısı gereği ısıyı hem içten hem de dıştan eşit olarak dağıtır. Bu sayede tam kıvamında pişmiş kekler hazırlamanıza yardımcı olur.

kek3 1024x1024 1

Tek Bir Kalıpla Keki Hem Fırınlayın Hem Saklayın!

Emsan Fırınla-Sakla kelepçeli kek kalıbı ile kekinizi tek bir kalıp içinde hem pişirebilir hem de kolayca saklayabilirsiniz. Kenar bölümünde yer alan kelepçeleri kolayca açılıp kapanır. Bu sayede kekinizi zahmetsizce kalıptan çıkarabilirsiniz. Silikon bir kapakla da kekinizi uzun süre muhafaza edebilirsiniz.

Porsiyonluk Kekler İçin Karaca Nery Muffin Kalıbı

Birbirinden lezzetli tek porsiyonluk kekler pişirmeye ne dersiniz? Karaca Nery muffin kek kalıbı ile bu çok kolay! Isıyı eşit dağıtan yapısı sayesinde kekin her yeri tam kıvamında pişer. Bulut gibi kabaran muffinlerinizi krema ya da soslarla süsleyerek mükemmel bir sunum hazırlayabilirsiniz.

Kek Kalıbı Setleri ile Mutfağınızı Renklendirin!

Kek pişirmek için tek bir kalıba bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Yuvarlak, baton ya da muffin kalıplarını set halinde alabilirsiniz. Karaca Bloom 3’lü kek kalıbı seti içerisinde bir adet klasik yuvarlak kek kalıbı, bir adet tart kalıbı ve bir adet de kelepçeli kek kalıbı bulunur.

En İyi Kek Nasıl Kabarır?

Puf puf kabaran kek nasıl yapılır sorusu en çok merak edilen konuların başında gelir. Bunun için malzemelerinizin ve kullanacağınız kalıbın iyi kalitede olması gerekir. Yumurta, süt ve yoğurt gibi temel kek malzemelerinin oda sıcaklığında olması da oldukça önemlidir. Buzdolabından çıkardığınız yumurta ya da sütü direkt olarak hamura eklememeye özen gösterebilirsiniz.

Kek nasıl kabarır sorusunun cevabı da oldukça nettir. Yumurta ve şekeri pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpmanız, kuru malzemeleri çırpıcı kullanmadan ve yumurta şeker karışımını söndürmeden karıştırmanız tavsiye edilir. Hamurunuza uygun bir kalıp kullanmanız da bulut gibi kabaran yumuşak bir kek pişirmenin püf noktalarındandır.

Klasik Kek Kalıplarından Sıkıldınız mı?

Geleneksel kalıplar kek pişirmenin en garanti yolu olsa da sizi sıradanlıktan kurtaramaz. Farklı desenler içeren, boyutları ve formları ile sıra dışı bir görünüm sunan kalıplarla iştah kabartan kekler hazırlayabilirsiniz. Birbirinden kaliteli ve şık tasarımlı kek kalıpları Karaca’da sizleri bekliyor!